Efterår/Vinter 2021-22
Nu er efterårets og vinterens sko og støvler i butikkerne.

Pretty Ballerinas efterårs og vinter kollektion er lige som Mascaró designet af Ursula Mascaro og hendes kreative team af dygtige skodesignere.
Du kan se mange af de flotte modeller i det nye katalog:


Nu er festerne endelig tilbage – nattelivet er åbent igen og det betyder også pynt på mange af aften skoene denne sæson. Støvlerne er enten elegante og lette eller heavy med praktiske gode såler, der tåler alt slags vejr. Sneakers i lækre materialer indgår også i kollektionen.
Alt er fremstillet i de bedste materialer og med unik craftmanship.

De flotte ”over the knee boots” i det blødeste og fineste stræk-ruskind fortsætter også i AW21. De findes fortsat med forskellig hælhøjde hos mange af vores forhandlere. De lækre strech ruskindsstøvler med 6 cm hæl findes også i en ankelstøvle udgave.

Vil du se endnu flere styles for AW21, så besøg vores forhandlere eller check www.PrettyBallerinas.com eller www.Mascaro.com.

Vores samarbejdspartnere sammensætter selv sine Pretty Ballerinas styles og Mascaró kollektion ud fra de mere end 100 styles Ursula Mascaro udvikler hver sæson.

Pretty Ballerinas udvikler og fremstiller også børnesko. Pretty Young Princess kollektionen findes fra baby str. op til str. 39 og er udviklet særlig til børns fødder.

Firmaets forskellige brands er kendetegnet ved en fin og sublim håndværksmæssig kvalitet med en perfekt balance mellem kvalitet og pris. Der benyttes de bedste materialer fra Italien.

Sko, som er fremstillet og håndlavet i Europa, er værd at værne om. Ursula Mascaro er 3. generation i familiedynastiet. Hun har fingeren på pulsen og ved, hvad vi kvinder ønsker os på fødderne.

Pretty Ballerinas og Mascaró forhandles over hele verden af multibrand stores og udvalgte skobutikker. Conceptstores & Pop Up stores findes blandt andet i London, Berlin, NYC, LA, Paris, Monaco, Cannes, Rom, Barcelona, Madrid m.fl og selvfølgelig på de skønne ferieøer Mallorca og Menorca.

Fabrikken ligger på Menorca i byen Ferreries midt på øen. Kombiner et hyggeligt café besøg på JM Café i tilknytning til fabrikken og tag et kig på den flotte butik og outlet store ved siden af. Menorca er en perle i Middelhavet og meget anderledes end de andre øer.

Hvis du kunne tænke dig at blive Pretty Ballerinas eller Mascaró forhandler i Norden er du velkommen til at skrive til .
 
Klik her for læse om nyheder fra foregående sæsoner